חסות ועלים

עשבי תיבול

ירקות

פירות

מבצעים

פטריות

נבטים

מיוחדים

מוצרי שטראוס

מהדרין

תבלינים

פירות יבשים

מזווה

סלסת עגבניות שרופות

4-6 מנות  |  30 דקות  |  קל  |  כשר  |  טבעוני

מה צריך:

עגבניה
בצל אדום
פלפל חריף
בקבוק 750 מל שמן זית כתית מעולה זן ברנע
מלח
פלפל שחור טחון
לימון
כוסברה

החומרים

רכיבים:
3 עגבניות בשלות
מיכל קוביות עגבניות איטלקיות של טעם הטבע
2 בצלים סגולים
2 פלפל חריף
3-5 שיני שום
200 גרם פלפל צ'יפוטלה, ברוטב אדובו (סוג של רוטב שעשוי משמן זית, חומץ, שום, טימין ועוד)
מיץ מחצי לימון (אפשר יותר)
4 כפות שמן זית
1 צרור עלי כוסברה קצוץ, עם הגבעולים (לפי הטעם)
2-3 כפיות מלח 
1 כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

1

אופן ההכנה:

  1. קולים את העגבניות, הפלפל החריף והשום על האש או צולים במחבת ברזל עד להשחמה.
  2. מעבירים יחד עם כל שאר המרכיבים לבלנדר וטוחנים.
  3. מעבירים לקערת הגשה, מזליפים שמן זית ומפזרים מעט מלח ים אטלנטי

עוד מתכונים

חסות ועלים

עשבי תיבול

ירקות

פירות

מבצעים

פטריות

נבטים

מיוחדים

מוצרי שטראוס

מהדרין

תבלינים

פירות יבשים

מזווה